top of page

Zasebnost & pravilnik

Nazadnje posodobljeno: 07 nov 2022

 

Politika zasebnosti

ADT d.o.o. ("mi", "nas" ali "naše"), upravlja spletno mesto http://www.adt-doo.si ("spletno mesto").

Na tej strani vas obveščamo o naših pravilih glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ki jih prejmemo od uporabnikov spletnega mesta.

 

Vaše osebne podatke uporabljamo samo za zagotavljanje in izboljševanje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta se strinjate z zbiranjem in uporabo podatkov v skladu s temi pravili.

 

Zbiranje in uporaba informacij

Med uporabo našega spletnega mesta vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih je mogoče uporabiti za vzpostavitev stika z vami ali vašo identifikacijo. Osebno določljivi podatki lahko med drugim vključujejo vaše ime ("osebni podatki").

 

Podatki iz dnevnika

Tako kot številni upravljavci spletnih mest zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje, kadarkoli obiščete naše spletno mesto ("podatki dnevnika").

 

Ti podatki dnevnika lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola ("IP") vašega računalnika, vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani našega spletnega mesta, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, in druge statistične podatke.

 

Poleg tega lahko uporabljamo storitve tretjih oseb, kot je Google Analytics.

 

Komunikacija

Vaše osebne podatke lahko uporabimo, da vas kontaktiramo z glasili, trženjskim ali promocijskim gradivom in drugimi informacijami.

 

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimni edinstveni identifikator. Piškotki se s spletnega mesta pošljejo v vaš brskalnik in se shranijo na trdem disku vašega računalnika.

 

Tako kot mnoga druga spletna mesta tudi mi uporabljamo "piškotke" za zbiranje informacij. Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali naj sporoči, kdaj se piškotek pošilja. Če piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov našega spletnega mesta.

 

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov nam je pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa prek interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100-odstotno varen. Čeprav si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

 

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti velja od 07. 11. 2022 in bo ostal v veljavi, razen glede morebitnih sprememb njegovih določb v prihodnosti, ki bodo začele veljati takoj po objavi na tej strani.

 

Pridržujemo si pravico, da kadar koli posodobimo ali spremenimo naš Pravilnik o zasebnosti, zato ga morate redno preverjati. Vaša nadaljnja uporaba storitve po tem, ko na tej strani objavimo kakršne koli spremembe Pravilnika o zasebnosti, pomeni, da ste se seznanili s spremembami in se strinjate, da boste upoštevali spremenjeni Pravilnik o zasebnosti in da vas bo zavezoval.

 

Če bistveno spremenimo ta pravilnik o zasebnosti, vas bomo o tem obvestili prek e-poštnega naslova, ki ste nam ga posredovali, ali z vidnim obvestilom na naši spletni strani.

 

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

bottom of page